Onderhoudsplan

Koffie en theekopjesOnderhoudsplan

Autocentrum Beelen onderscheidt zich door maatwerk te leveren aan haar klanten. Wij leggen samen met de klant specifieke wensen vast, om zo duidelijkheid te bieden voor het bedrijf en haar werknemers.

Hiervoor worden de volgende contracten aangeboden:

  • Service Level Agreement (SLA)
  • Reparatie-, Onderhouds-, en Banden- (ROB) Contract

 

Service Level Agreement (SLA)
Een Service Level Agreement (SLA) is van toepassing op de producten en diensten van Autocentrum Beelen. In een SLA wordt beschreven welke diensten de klant wenst en hoe hier invulling aan wordt gegeven. Dit document verplicht Autocentrum Beelen de genoemde diensten tegen helder omschreven service levels ter beschikking te stellen aan haar klant.
Het doel van een SLA is om duidelijke afspraken te hebben waar Autocentrum Beelen en de klant verantwoordelijk voor zijn en binnen welk tijdsbestek eventuele incidenten opgepakt worden. Een SLA is geen vast document. Er wordt regelmatig, door zowel Autocentrum Beelen als de klant beoordeeld of er aanpassingen benodigd zijn. Het doel van deze aanpassingen is het continu verbeteren van het niveau van de aangeboden diensten.

 

Reparatie-, Onderhouds-, en Banden- (ROB) Contract
Het hebben van auto’s in eigen beheer heeft als nadeel dat er vooraf niet begroot kan worden wat de reparatie-, onderhouds- en bandenkosten zullen zijn. Het Reparatie-, Onderhouds- en Bandencontract biedt hiervoor de oplossing. In dit ‘ROB-contract’ wordt vooraf een vast bedrag per gereden kilometer afgesproken.

Voor een bedrag van enkele centen per kilometer neemt Autocentrum Beelen alle kosten voor reparatie, onderhoud en banden voor haar rekening.

Bel voor een SLA- of ROB-contract met 0252-412957.

 

Quickscan van uw wagenpark
Wij maken ook graag een quickscan van uw complete wagenpark, zodat wij kunnen bekijken of er een besparing gerealiseerd kan worden voor de huidige mobiliteitskosten voor zowel het bedrijfs- als personenwagenpark. Neem hiervoor contact op met Beelen Mobility op 085-0211777.